Wij zijn BUKO

BUKO is een familie van dienstverlenende bedrijven in de bouw en de grond-, weg- en waterbouw. Het begon allemaal in 1962 met BUKO Transport: twee vrachtwagens en flink wat lef. De gewone dingen ongewoon goed doen. Daar komen klanten op af. En daarom komen ze ook weer terug. Zo zijn we ook uitgegroeid tot wat we nu zijn.

Elke dag zijn we overal in Nederland aan het werk: langs de weg, op bouwplaatsen, in winkelcentra en op festivals. We schreeuwen dat niet zo van de daken. Maar als je BUKO eenmaal kent, kom je ons overal tegen. En daar zijn we natuurlijk trots op.

Alles draait om onze klanten

Onze klanten zijn de grootste bouwers en aannemers van Nederland, maar net zo goed de organisator van een dorpsfeestje. Voor beiden gaan we even hard aan de slag. En naar beiden luisteren we even goed. En andersom gebeurt dat ook. Wederzijds respect. Zo werken we graag. Want we doen het samen.

We weten voor wie we het doen en dat merken onze klanten. We doen het voor hen, maar meestal ook nog eens voor hun klanten: bezoekers van een festival, leerlingen op een school, inwoners van een gemeente of weggebruikers. De BUKO-standaard is de standaard van de klant. Flexibiliteit zit in onze genen. Daar gaan we praktisch mee om.

We zijn altijd bereikbaar en we houden ons aan onze afspraken. Een man een man een woord een woord. We zijn altijd bereikbaar. Op ons kun je bouwen. Overal en altijd. En dat alweer meer dan 55 jaar. We zijn niet voor niets wereldberoemd in de regio’s waarin we werken.

HOE IS HET OM BIJ BUKO TE WERKEN?

Vrijheid, zekerheid en een goede sfeer. Dat bieden we je. We zijn een groot en sterk familiebedrijf waarin we met elkaar voor onze klanten werken. Waar iedereen belangrijk is.

Zo werkt het bij ons
DAT IS ER EEN VAN BUKO

De gewone dingen ongewoon goed doen. Een klus afmaken. Echt af. Elkaar even helpen als dat nodig is. Een reep chocola voor je collega in de wagen leggen, omdat hij er morgen op jouw vrije dag in rijdt. Kraag omhoog als het guur is. Of heerlijk in je shirt in het zonnetje. ’s Nachts, overdag, in het weekend. Voor al die geweldige collega’s willen wij een ongewoon goede werkgever zijn.

Zo gaan we met elkaar om

Kennismaken met BUKO is kennismaken met onze principes.
Ze beschrijven hoe we met elkaar en onze klanten omgaan.
Hier staan we voor.

We doen het netjes of niet

We zijn service- en resultaatgericht

We nemen weloverwogen beslissingen

Langetermijnrelaties vormen de basis

Onze mensen zijn
goud waard

Onze mannen en vrouwen staan er in weer en wind. Voor dag en dauw. Of in het holst van de nacht. Daar bouwen we op, dat maakt ons succes. De omvang, de diversiteit van het werk en de goeie sfeer op de werkvloer maken ons een goeie werkgever. Lees hier een interview met HR Manager Pasqualle Seijkens over het werken bij BUKO Infrasupport.

We zijn slimme doeners

We zijn aanpakkers en doen de dingen graag slim. We denken mee en letten op de kleintjes voor onze klanten. We hebben een oplossing voor elke vraag. Dat krijg je als je ondernemend bent en overal kansen ziet. Jarenlange ervaring combineren we met de nieuwste ontwikkelingen. Vakmanschap met techniek.

OP ONS KUN JE BOUWEN OVERAL EN ALTIJD PUNT

Wie bij BUKO aan de slag gaat, wordt lid van de familie, de BUKO-familie. Het betekent dat we iedereen bij naam kennen. Het betekent dat je verantwoordelijkheid krijgt. Het betekent dat we (willen) weten hoe het met je gaat. BUKO is een plek waar je kunt doorgroeien. Veel kunt leren. Binnen je functie en team of bij een van de andere zusterbedrijven of vestigingen in het land.
Onze collega’s werken niet voor niets vaak lang bij ons. En halen als het even kan vrienden en kennissen binnen.