BUKO WAAKT

BUKO Waakt biedt een compleet pakket aan tijdelijke beveiligingsoplossingen, met de beste kwaliteit en een grote slagvaardigheid. Zo zijn onze klanten verzekerd van een 24/7 beveiligde locatie. Overal in Nederland.

In onze branche zijn wij één van de grotere partijen in Nederland. We opereren landelijk vanuit onze twee locaties: Beverwijk (Noord-Holland) en Drachten (Friesland). Wanneer nodig plaatsen we de cameramast, solar-oplossing of inbraakbeveiliging al binnen 12 uur. Naast onze standaard oplossingen zit onze kracht zit in het inspelen op specifieke vraagstukken. We denken verder dan de gestelde kaders. We luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten en komen met een eerlijk en transparant advies. Dat verwerken we tot een voorstel op maat. Dat precies voldoet aan de vraag. Het is ons doel om onze klanten écht verder te helpen. Zodat indringers en onbevoegden worden geweerd en hun bezit zo veilig mogelijk is.

We houden van korte lijnen en snel antwoorden. We maken heldere afspraken en maken die vervolgens ook waar. Zo werken we aan wederzijds vertrouwen en daarmee aan een langdurig partnerschap. Dat is ons doel.

BUKO Waakt bestaat uit een klein en jong -maar bovenal gezellig- team. Onze collega’s hebben hart voor de zaak en passie voor het vak. Er is veel ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. Of je nu accountmanager bent of voor onze technische dienst werkt. Samen zorgen we voor het succes van BUKO Waakt. Want ons succes is het resultaat van een goede samenwerking.

Kom jij ons team binnenkort versterken?

Goed werkgeverschap

Bij BUKO Waakt vinden we goed werkgeverschap belangrijk. Uit ons laatste medewerkersonderzoek blijkt dat 73% ons aanbeveelt als werkgever!
Waar jij naartoe wilt, vinden wij belangrijker dan waar jij vandaan komt. En als jij goed bent voor ons, investeren wij graag in jouw groei en ontwikkeling.
Wat kan je zoal verwachten als je bij ons start?

 • Warm ontvangst en gedegen inwerkperiode
 • Ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling met behulp van ons Leermanagement Systeem
 • Veel aandacht voor veiligheid
 • Modern materiaal en degelijke werkkleding
 • Informele werksfeer op een uitdagende werkplek
 • Fruitschaal naast de koffie automaat
 • Goed salaris gebaseerd op kennis en ervaring en een storingsdienstvergoeding
 • 26 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek
 • Pensioenregeling bij Nationale Nederlanden
 • Ruimte voor borrels en bbq’s na het werk
 • Groot bedrijfsfeest samen met de collega’s van BUKO Infrasupport

Onze kernwaarden

achtergrond afbeelding

Meest hoogwaardige technische oplossingen

We streven altijd naar de meest hoogwaardige technische oplossingen. Om het succes én de veiligheid van onze opdrachtgevers te waarborgen. We zetten in op kwaliteit en creëren onderscheidend vermogen. We sig naleren vroegtijdig storingen en mankementen. Zo beperken we onze faalkosten en garanderen we onze betrouwbaarheid. Onze omgeving kan altijd op ons én ons materiaal rekenen.

achtergrond afbeelding

Betrokken vakmensen

Vakmensen die het klappen van de zweep kennen én als het nodig is een stap harder lopen. Mensen met hart voor de zaak, die voor elkaar klaar staan als dat nodig is. Die willen investeren in hun ontwikkeling. We zetten in op werkplezier en goed werkgeverschap. Het succes van ons bedrijf is het resultaat van samenwerken.

achtergrond afbeelding

Klant- en resultaat-gerichte aanpak

Je kunt op ons bouwen. We luisteren naar wat de klant écht wil. We zorgen altijd voor de beste oplossing met het maximale resultaat. Want als we denken dan het slimmer en voordeliger kan, zeggen we het ook. Zo werken we aan wederzijds vertrouwen en bouwen we aan lange termijnrelaties. Dat is ons doel.

achtergrond afbeelding

Continue in ontwikkeling

We staan nooit stil. We zijn een innovatief bedrijf met een sterke groeiambitie. Daarom blijven we investeren en onze producten continu ontwikkelen. We tonen lef en durven te ondernemen. Dat doen we met passie. Zo bouwen we verder aan de groei van onze organisatie, ons rendement en onze naamsbekendheid.