Werken bij BUKO

Waar BUKO aan het werk is, gebeurt er wat. Dan wordt er gebouwd, geboord, verkeer omgeleid, gehesen en veel gereden. Heel veel gereden. En nagedacht hoe we dit allemaal zo slim mogelijk kunnen doen. We doen dit allemaal zodat onze klanten hún werk zo goed mogelijk kunnen doen.

Of je nu een starter bent of een ervaren professional: jij kunt bij ons het verschil maken. Op de wagen, op kantoor op de werf, in de loods.

Past een familiecultuur bij jou? Ben jij ook een aanpakker? Wil je vol trots werken aan mooie projecten in het hele land en in jouw regio? Dan willen we jou graag erbij hebben om samen verder te kunnen groeien.

Welkom aan boord

Als je voor ons gaat werken, zorgen we ervoor dat je je zo snel mogelijk thuis voelt. En dat doen we niet alleen in die begintijd, maar dat blijft zo. We willen juist graag dat je het zo naar je zin hebt bij BUKO dat je lang wilt blijven. We investeren in jou. En luisteren ook goed naar wat jij wilt en naar jouw ideeën om je te ontwikkelen. We bieden zekerheid en regelen alles goed.
En als je aan het werk bent staan gezondheid en veiligheid natuurlijk centraal. Maar dat is logisch.

Onze arbeidsvoorwaarden

We zorgen goed voor onze mensen

Salaris en
beloning

Het is heel simpel: we bieden je gewoon een goed salaris, gebaseerd op jouw kennis en ervaring. En voor sommige functies geldt ook nog eens een aantrekkelijke overwerkregeling of bonusregeling.

Ons motto: ben jij goed voor BUKO, dan is BUKO goed voor jou!

Opleidingen en
doorgroeien

Wil je je verder ontwikkelen? Dat kan altijd. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo bieden we erkende opleidingen en interne vakinhoudelijke trainingen. We hebben een interne trainer in huis en je hebt bijvoorbeeld toegang tot onze eigen leeromgeving in Goodhabitz. Daarmee zijn er verschillende manieren om jezelf te ontwikkelen en (door) te groeien. Ook is er ruimte voor persoonlijke begeleiding op de werkvloer.

Een werkweek die
bij jou past

Flexibel werken is nog niet zo gebruikelijk in onze branche, maar bij BUKO staan we open voor jouw wensen. Want niet iedereen wil 40 uur werken. En een goede balans tussen je werk en je privé-leven is belangrijk. We zijn betrokken en kijken graag samen naar jouw ideale situatie.

Vakantiegeld
en vrije dagen

Bij BUKO krijg je uiteraard betaalde vrije dagen, hoeveel is afhankelijk van hoeveel uur je werkt in de week. Op basis van 40-urige werkweek zijn dit 26 vakantiedagen. In de maand mei wordt vakantiegeld uitgekeerd dat neerkomt op 8% van je bruto jaarsalaris.

Reiskosten, lease- of bedrijfsauto

We hebben regelingen om je tegemoet te komen in je reiskosten. Bij sommige functies hoort een lease-auto of bedrijfsauto. Daarnaast hebben meerdere vestigingen een poule auto beschikbaar voor zakelijke afspraken.

Pensioen-
regeling

Je bouwt je pensioen op via een collectieve pensioenregeling voor alle medewerkers. Verder bieden we je een aanvullende verzekering op het gebied van (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid.

Inspanning en
ontspanning

We werken hard, maar maken ook graag plezier. En successen vieren we samen! We organiseren regelmatig teamuitjes of een gezellige borrel. We doen samen mee aan (sport)evenementen en hebben 1x per jaar een groot eindejaarsfeest. Ook is er aandacht voor vitaliteit en balans! Zo is er vers fruit op het werk en kun je gebruik maken van ons fietsplan.

Je kunt binnen BUKO alle kanten op

Bij ons is het nooit saai. We werken in zoveel verschillende omgevingen.
Ieder BUKO-bedrijf heeft zijn eigen specialisme en branches waar het in werkt.
Lijkt het je interessant om eens bij een ander BUKO-bedrijf ervaring op te doen? Dat kan absoluut.
Veel collega’s doen dat. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien. Ook op deze manier.

We doen alles voor onze klanten

Onze oplossingen passen altijd bij de vraag van onze klant. Dat is de BUKO-standaard. Kijken of het een volgende keer weer net iets beter kan? Dat is ook de BUKO-standaard. Iedereen in het team denkt mee, mag meedenken. Hoe klinkt dat?

We zijn van het ondernemende soort en letten op de kleintjes. Voor de klanten en voor onszelf. Want we kunnen het uiteindelijk alleen samen doen. Zo zien wij dat.

Altijd op naar de volgende klus

We houden van actie, we zijn geen stilzitters. Maar we doen het wel goed, anders doen we het liever niet. We werken netjes en we werken veilig. Op de werf staan onze wagens keurig op een rij. Schoon van buiten en schoon van binnen. Geen troep, geen zooi op het terrein. Iedereen loopt in bedrijfskleding, want we zijn allemaal het visitekaartje van BUKO. We hebben goed materiaal en zijn daar zuinig op. Net als op onze mensen.

Zo werken we

Als je bij ons komt werken, word je lid van de familie. Het betekent dat je op een bepaalde manier gebakken bent, zo’n beetje hetzelfde als de andere familieleden.
Als een telefoon rinkelt neem je die op. Ook als het niet jouw toestel is. Je gaat nooit weg als een klus nog niet af is. We kennen elkaar zo goed dat we weten hoe het gaat zonder dat we iets hoeven te zeggen. We helpen elkaar. Springen even bij als dat nodig is. En ja, inderdaad, we zijn echt niet allemaal precies hetzelfde gebakken. En dat is juist mooi.

Dat is er één van BUKO

Wie bij één van de BUKO-bedrijven binnenloopt voelt het meteen. Hier doen ze het samen, hier is het gewoon goed. Er valt altijd wat te lachen. Het is vooral een mannenwereld. Gelukkig, werken er ook een heel aantal vrouwen bij ons.
Respect hebben we voor elke collega. En dat verwachten we ook terug. Van de directie tot de werkvloer. We willen weten hoe het ook echt gaat, wat er buiten speelt. Veiligheidsschoenen, een hesje aan en een helm op? Natuurlijk, dat hoort erbij.
Een papiertje? Daar kijken we naar. Maar we kijken vooral naar jou, naar wie je bent. Naar wat jij meeneemt. Naar hoe je in het leven staat. Leren doe je namelijk elke dag, dus dat komt vanzelf goed bij ons.

ECHT WAT LEREN TIJDENS JE STAGE

Een stagiair krijgt bij ons goede begeleiding. Wij begrijpen dat die periode een belangrijke tijd voor jou is. Een tijd waarin je wilt ontdekken wat je goed kunt, wat je wel en niet ligt en of een omgeving als de onze bij jou past.

Omdat we jou zo serieus nemen, willen we natuurlijk ook zorgvuldig zijn bij het aannemen van stagiaires. Voor een stageplek vragen we dan ook gewoon te solliciteren. Laat je hierdoor vooral niet afschrikken. We bijten echt niet. Sterker nog, we hopen natuurlijk dat je nooit meer weg wilt, of na je opleiding bij ons terugkomt.

Geinteresseerd in werken & leren? Bekijk hier alle vacatures

Dit kun je bij ons doen:

Je adviseert klanten over de toepassingsmogelijkheden van onze verkeersvoorzieningen, je stelt offertes op, laat verkeersplannen maken, vraagt vergunningen aan en voert orders in. Ook onderhoud je contact met stakeholders zoals gemeenten en provincies.