Samen sterk

BUKO is een familie van bedrijven. Zoals in elke familie lijken we op elkaar, maar zijn er ook verschillen. Waar we werken en wat we doen is niet altijd hetzelfde. Maar hoe we het doen wel. We doen het met elkaar en ieder van ons doet elke dag wat hij of zij het beste kan. Klanten komen niet voor niets telkens weer terug bij ons.

BUKO Infrasupport

Wij zijn specialist in tijdelijke verkeersmaatregelen. Wat de beste keuzes zijn, de veiligste en de minst ingrijpende, daarvoor moet je bij ons zijn.
Wij pakken het van a tot z voor de klant op. Van het aanvragen van de vereiste vergunning tot het weghalen van de afzetting, markering of omleiding.

230 medewerkers
1991 actief sinds
10 vestigingen

BUKO HUISVESTING

Of het gaat om één unit waar je muntjes haalt op een evenement, een school met 100 leerlingen of tientallen gestapelde units waar vanuit een jaar lang de aanleg van een nieuwe weg wordt aangestuurd, BUKO Huisvesting regelt dàt. En alles er tussenin. In de stad, in the middle of nowhere, op het water. Het maakt ons echt niet uit.

175 medewerkers
1985 actief sinds
10.000 eenheden

BUKO BOUW & WINKELS

Om te kunnen bouwen aan een dijk heb je een tijdelijk onderkomen nodig. Dat is ook zo bij verbouwingen van winkels. Voor een korte of een langere tijd. Het goede nieuws is dat onze oplossingen niet als tijdelijk aanvoelen. Wel zo prettig voor het winkelend publiek en bouwplaatsmedewerkers.

120 medewerkers
1967 actief sinds

BUKO TRANSPORT

Transporten voor de grond-, weg-, en waterbouw. Aanvoer van asfalt of zand. Of juist de afvoer ervan. Levering van bouwstoffen. Of een autokraan nodig? Onze chauffeurs zijn de beste in hun vak. En dat geldt ook voor onze 63 wagens.

70 medewerkers
1962 actief sinds
63 voertuigen

ECO TOILET

Wij verhuren, leveren, reinigen en beheren tijdelijk sanitair in heel Nederland. Wij weten wat een schoon toilet is. En hoe die schoon te houden tijdens een festival of maandenlang op een bouwplaats. Wij zetten altijd een extra stap. En dat merk je.

65 medewerkers
1990 actief sinds
7.500 ECO toiletten

BOON OIL & GAS SERVICES

Om op land en op zee te kunnen boren naar olie en gas, zullen grote pijpen en ander materieel op die plekken moeten aankomen. Dat is wat wij elke dag vervoeren. In Nederland en ver daarbuiten in Europa.

45 medewerkers
1989 actief sinds
35 voertuigen

BUKO AUTOKRAANTRANSPORT

70 medewerkers
1962 actief sinds
63 voertuigen