Samen sterk

BUKO is een familie van bedrijven. Zoals in elke familie lijken we op elkaar, maar zijn er ook verschillen. Waar we werken en wat we doen is niet altijd hetzelfde. Maar hoe we het doen wel. We doen het met elkaar en ieder van ons doet elke dag wat hij of zij het beste kan. Klanten komen niet voor niets telkens weer terug bij ons.

BUKO Infrasupport

Wij zijn specialist in tijdelijke verkeersmaatregelen. Wat de beste keuzes zijn, de veiligste en de minst ingrijpende, daarvoor moet je bij ons zijn.
Wij pakken het van a tot z voor de klant op. Van het aanvragen van de vereiste vergunning tot het weghalen van de afzetting, markering of omleiding.

355 medewerkers
1991 actief sinds
14 vestigingen
Meer over BUKO Infrasupport

BUKO TRANSPORT

Transporten voor de grond-, weg-, en waterbouw. Aanvoer van asfalt of zand. Of juist de afvoer ervan. Levering van bouwstoffen. Of een autokraan nodig? Onze chauffeurs zijn de beste in hun vak. En dat geldt ook voor onze 86 wagens.

112 medewerkers
1962 actief sinds
86 voertuigen
Meer over BUKO Transport

BUKO Waakt

Tijdelijke werksituaties bewaken en beveiligen om indringers en onbevoegden te weren en incidenten te voorkomen, dat is wat we doen. Van bouwplaatsbeveiliging en terreinbewaking tot aan gebouwbeveiliging: voor elk vraagstuk hebben we een intelligente oplossing.

20 medewerkers
2017 actief sinds
500+ beveiligingsoplossingen
Meer over BUKO Waakt