BUKO Infrasupport

Bekijk onze film

BUKO Infrasupport is een van de grootste spelers in de Nederlandse markt van tijdelijke verkeersmaatregelen.
Van advies uitbrengen en verkeersplannen maken tot het plaatsen van een wegafzetting.
Wij zijn dé expert in tijdelijke verkeersmaatregelen. Al meer dan 30 jaar.

Met onze vakkennis, jarenlange ervaring en de meest moderne materialen zorgen wij samen voor de veiligheid van wegwerkers en weggebruikers. Dag en nacht. Overal in Nederland. Veiligheid staat bij BUKO Infrasupport voorop. Bij elke locatie en bij elk project. Zodat iedereen op het einde van zijn of haar dag weer veilig thuis kan komen.

We zijn vanuit een van onze elf regiovestigingen altijd dichtbij. Daarnaast wordt onze organisatie ondersteund door onze collega’s van het hoofdkantoor in Barendrecht, onze Materieeldienst in Velsen-Zuid en door onze afdeling Dynamisch Verkeersmanagement en BUKO Bereikbaar in Bunnik.
Meer weten over onze organisatie? Lees hier over onze missie, visie en kernwaarden.

Bij BUKO Infrasupport werken we veilig, maken we plezier, zijn we betrokken en kijken we voorruit. Wil jij ook iedere dag een bijdrage leveren aan een hogere verkeersveiligheid en opgeleid worden met de juiste vakkennis?

Mike en Wesley zijn werkzaam als Vakman Verkeersmaatregelen bij BUKO Infrasupport. Samen zorgen zij dat tijdelijke wegafzettingen en omleidingen tijdig geplaats, op- en afgedraaid of weer verwijderd worden. Dagelijks zorgen zij voor de veiligheid van de wegwerker en de weggebruiker. Iedere werkdag zijn zij samen op pad. Ze werken hard maar hebben het ook gezellig op de bus. Het is een bepaald gevoel van vrijheid. Benieuwd hoe hun werkdag er uit ziet? Bekijk de video.

Goed werkgeverschap

Bij BUKO Infrasupport vinden we goed werkgeverschap belangrijk. Uit ons laatste medewerkersonderzoek blijkt dat 83% van de collega’s ons aanbeveelt als werkgever!
Waar jij naartoe wilt, vinden wij belangrijker dan waar jij vandaan komt. En als jij goed bent voor ons, investeren wij graag in jouw groei en ontwikkeling.
Wat kan je zoal verwachten als je bij ons start?

 • Warm ontvangst en gedegen inwerkperiode
 • Ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling met behulp van ons Leermanagement Systeem
 • Veel aandacht voor veiligheid
 • Modern materiaal en degelijke werkkleding
 • Informele werksfeer op een uitdagende werkplek
 • Fruitschaal naast de koffie automaat
 • Ruimte voor borrels en bbq’s na het werk
 • Groot bedrijfsfeest met al je collega’s
 • Mogelijkheid tot deelnemen aan het BUKO fietsplan (lease-a-bike)
 • 26 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek
 • Pensioenregeling bij Nationale Nederlanden
 • Collectieve zorgverzekering met extra’s
 • Goed salaris gebaseerd op kennis en ervaring en een aantrekkelijke overwerkvergoeding

Onze werkgeversbeloften

achtergrond afbeelding We werken veilig

We werken veilig

Bij BUKO Infrasupport vinden wij veiligheid het allerbelangrijkste. Met onze vakkennis en jarenlange ervaring zorgen we voor de veiligheid van wegwerkers en weggebruikers. Dag en nacht, overal in Nederland. We werken netjes en met kwalitatief goed materiaal. We zijn ons altijd bewust van risico's, tonen betrokkenheid bij ons vak en zijn bekwaam genoeg om het goede voorbeeld te geven. Want aan het einde van de dag willen we dat jij - net als je collega's - gewoon weer heel thuiskomt.

achtergrond afbeelding We maken plezier

We maken plezier

Je moet ervan houden. Langs een drukke weg een verkeersbord plaatsen in de stromende regen. Of op kantoor nog een uurtje doortrekken om die offerte af te maken. En toch doen we het – vaak nog fluitend ook. Omdat we plezier in ons werk hebben, en hart voor de zaak. We werken samen, als één team, aan onze doelen. En omdat we successen samen vieren, tijdens én na het werk. Wij zijn BUKO, welkom bij de club.

achtergrond afbeelding We zijn betrokken

We zijn betrokken

Er is een reden waarom er altijd twee collega's in onze werkbussen zitten: in je eentje kom je niet ver binnen BUKO. Het succes van ons bedrijf is het resultaat van samenwerken. En als jij betrokkenheid toont, krijg je dat dubbel en dwars terug. Zo kijken wij altijd naar de mens achter de medewerker. Belonen we jouw inzet en vertrouwen met prima arbeidsvoorwaarden. En ook als je meer tijd voor je privéleven wilt, is dat bespreekbaar. Eigenlijk is het heel simpel; jij bent goed voor BUKO, en BUKO is goed voor jou.

achtergrond afbeelding We kijken vooruit

We kijken vooruit

Bij BUKO gaan we nooit voor de snelle winst maar willen we een langetermijnrelatie met onze klanten. Dat betekent dat we service- en resultaatgericht zijn, en altijd willen investeren, doorontwikkelen en groeien. En dat biedt kansen voor jou. Waar jij naartoe wil vinden wij belangrijker dan waar je vandaan komt. Met onze eigen leeromgeving en persoonlijke aandacht helpen we jou doorstromen in de richting die jij wil. Want we zeggen niet voor niets: Werken bij BUKO Infrasupport, ruim baan voor jou.